Αγαπημένε αθλητή, 

     Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για μας.

Λόγω  της θέσης  που βρισκόμαστε-ως Γυμναστές- επίτρεψέ μας να μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε τα θέλω και τις πεποιθήσεις σου στο χώρο του γυμναστηρίου.  Με τη βοήθειά σου, όμως, είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε και να προσανατολιστούμε καλύτερα όσον αφορά τους στόχους και τα μακροπρόθεσμα θέλω σου για την εξέλιξη του σώματός σου.

     Από την άλλη πλευρά-την πλευρά των Εκπαιδευτών- ο τρόπος σκέψης  μας  για την επίτευξη των στόχων σου γίνεται προσωπική υπόθεση. Η εμπιστοσύνη που θα μας δείξετε κάθε άλλο παρά τιμή προς το όνομά μας μπορεί να σημαίνει για εμάς αφού είμαστε υπόλογοι στο-εδώ και 12 χρόνια- motto μας: Amazing Service For Amazing People. Για την επιτυχία αυτού του στόχου, σου γνωρίζουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά μας:

     Η γνώση

     Όλοι οι Γυμναστές στο Elixir Gym Network κατέχουν εξειδικευμένες γνώσεις για τις λειτουργίες του σώματος, τις ανάγκες του και το πως αυτό ανταποκρίνεται στα διάφορα ερεθίσματα.

Η μεταδοτικότητα

     Η πλήρη κατανόηση των ασκήσεων, η σωστή εκτέλεσή τους και κατ’ επέκταση  η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής είναι αποτέλεσμα της μεταδοτικότητας του Γυμναστή προς τον ασκούμενο. Αυτό εξυπηρετείται από τους υγιεινούς δεσμούς μεταξύ των δύο και παράλληλα από την έμπνευση μας προς εσάς. Στόχος μας, λοιπόν, είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στα πλαίσια μίας υγιής συνεργασίας με απώτερο στόχο να κάνουμε τη ζωή σου καλύτερη.

     Το Elixir Gym Network παρουσιάζει μία μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού υψηλής ποιότητας όσον αφορά της διάφορες μεθόδους γυμναστικής όπως Pilates, Functional training και προπόνηση με ελεύθερα βάρη. Σας παρέχει ένα μοναδικό σύστημα διαχείρισης του εβδομαδιαίου προγράμματος γυμναστικής, το Virtuagym, μέσα από το οποίο καθίσταται δυνατή η επιλογή διαμόρφωσης του προσωπικού σας προγράμματος-σε συμφωνία πάντα με τις συμβουλές του Προπονητή σας. Επιπρόσθετα, μέσα από αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να κλείσετε τα προγραμματισμένα ραντεβού σας έτσι ώστε να κατοχυρώσετε τη θέση σας στο εκάστοτε ομαδικό πρόγραμμα.

     Η οργάνωση, η συστηματοποίηση και ομαλή διεξαγωγή της λειτουργίας του γυμναστηρίου, που απορρέουν αφενός από τη χρήση του Virtuagym και αφετέρου από υγιή σχέση μεταξύ των μελών της ομάδας του Elixir, γίνονται εμφανή προς εσάς μέσα από την ευχαρίστηση που νιώθετε σε κάθε σας προπόνηση. Άλλωστε…

Amazing Service For Amazing People!