ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Τα ELIXIR Physical Health & Prevention Studios έχουν κατορθώσει να αποτελούν σημείο αναφοράς για εκατοντάδες ασκούμενους που επιθυμούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους καθημερινά. Η αποστολή και η αφοσίωση της εταιρείας από το 2007 κερδίζουν την εμπιστοσύνη των μελών μας που εμπιστεύονται τους 6 ιδιαίτερους χώρους άσκησης και υγείας του δικτύου για την προπόνηση και τις ξεχωριστές ανάγκες τους. Συνεχίζοντας την ανάπτυξη, το δίκτυο μας εγκαινίασε πρόσφατα τον πιο πρόσφατο χώρο στην περιοχή Μπότσαρη – Νέα Παραλία (τον Σεπτέμβριο του 2023) ενώ παράλληλα βρίσκεται υπό κατασκευή το 2ο γυμναστήριο μας στη περιοχή Χαριλάου.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Η πορεία μιας εταιρείας στο χώρο της Βιομηχανίας της Άσκησης, ορίζεται κυρίως από τις αξίες, την αποστολή της και την ποιότητα των ανθρώπων της. Τα ELIXIR Physical Health & Prevention Studios λειτουργούν από το 2007 τοποθετώντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Αποστολή μας είναι η εξαιρετική εξυπηρέτηση για εξαιρετικούς ανθρώπους. Η λειτουργία του δικτύου μας στηρίζεται σε αξίες από τις οποίες εμπνέονται οι άνθρωποι του, σε κάθε τους απόφαση και δράση: ομαδικότητα, τιμιότητα, εμπιστοσύνη, ποιότητα. Αν ταυτίζεστε με την αποστολή και τις αξίες μας, σας προσκαλούμε να προωθήσετε το βιογραφικό σας ΣΤΟ info@elixirstudio.gr.

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ

Αν αγαπάτε τον χώρο της υγείας και της άσκησης και θέλετε να επιχειρήσετε σε έναν δυναμικό κλάδο, τότε το επενδυτικό πλάνο των ΕLIXIR Physical Health & Prevention Studios μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.
Με χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, εμπειρία και εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών άσκησης, προσφέρουμε ευκαιρίες για να αναπτύξετε το δικό σας γυμναστήριο υπό την στήριξη και την καθοδήγηση του brand ELIXIR.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε σχετικά με τις δυνατότητες συνεργασίας και να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για το επενδυτικό πλάνο των Elixir . Στα Elixir, δεν προσφέρουμε Franchise .
Προσφέρουμε μια εμπειρία που στηρίζεται στην αγάπη για την υγεία και την ευεξία, την εξειδίκευση και την ευαισθησία προς τις ανάγκες των μελών μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η αλλαγή που θέλουμε να φέρουμε στον κόσμο είναι μια συλλογική υπόθεση, γι’ αυτό έχουμε δίπλα μας συνεργάτες που μας στηρίζουν σε κάθε στάδιο της διαδικασίας αξιολόγησης των ασκούμενων αλλά και στον σχεδιασμό του προπονητικού πλάνου. Μία ομάδα επιστημόνων Φυσικής Αγωγής, Γιατρών, Φυσικοθεραπευτών, Ψυχολόγων αλλά και Διατροφολόγων βρίσκεται δίπλα σας και στηρίζει την προσπάθεια σας με εμπειρία και συνέπεια.

    Επικοινωνία

    ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ