ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ CEO ΑΛΕΞΙΑΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2022

Αγαπητά μέλη της κοινότητας ELIXIR HEALTH & FITNESS BOUTIQUE STUDIOS, 

όσο πλησιάζουμε στο τέλος αυτής της χρονιάς, το μυαλό μου γυρνάει στον Μάρτιο του 2020, όταν η πανδημία άλλαξε την ζωές μας και τον κόσμο.

 Ήταν εκείνη τη χρονική στιγμή που έπρεπε να πάρουμε την απόφαση να κάνουμε το μεγάλο άλμα και να αναβαθμίσουμε το όραμα, την αποστολή και τις αξίες μας ως πάροχος σωματικής υγείας. Αμφισβητήσαμε όλα αυτά που κάναμε στο παρελθόν, παρακολουθήσαμε στενά τις τάσεις παγκοσμίως, αλλά κυρίως ακούσαμε εσάς και βάσει αυτών αλλά και της κουλτούρας μας, προσαρμόσαμε και σχεδιάσαμε τη νέα μας στρατηγική.

Σήμερα, από όσα μας λένε οι ειδικοί, βρισκόμαστε επιτέλους πιο κοντά από ποτέ στο τέλος της πανδημίας και εμείς είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι και χαρούμενοι για αυτό.

Ο Ηράκλειτος είχε πει το γνωστό «τα πάντα ρει», κάτι που συνάδει απόλυτα με όλα αυτά τα οποία έχω ζήσει στην 26ετή πορεία μου στην βιομηχανία της άσκησης. Είναι ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο πως ο κλάδος μας έχει υποστεί τεράστια οικονομική καταστροφή με όλες τις επακόλουθες συνέπειες. Αποτελεί επίσης γεγονός ότι η άσκηση και ιδιαίτερα η επιστήμη της άσκησης, απειλείται από πολλούς παράγοντες που υποβαθμίζουν το ρόλο και την αξία που πρέπει να έχουν στην κοινωνία μας και στη συνείδηση των πολιτών. Η εποχή που διανύουμε, δείχνει να είναι η πιο κατάλληλη, για να προσδώσουμε στην επιστήμη της άσκησης την πραγματική της αξία και να δημιουργήσουμε ένα προϊόν αποτελούμενο από υπηρεσίες που έχουν στόχο την σωματική υγεία και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας.

Στόχος; Ένας και μοναδικός! Τα περισσότερα, τα καλύτερα και τα πιο όμορφα χρόνια ζωής. Με λιγότερα φάρμακα, γιατρούς, αρρώστιες και στεναχώριες.

Εμείς στο ELIXIR, έχουμε ήδη βάλει τις βάσεις και έχουμε ορίσει την στρατηγική μας για τα επόμενα 5 χρόνια τα οποία αναμένονται συναρπαστικά και ανυπομονούμε γι’ αυτό. Από τις πιο σημαντικές μας ενέργειες το 2021 ήταν ότι:

 1. απομακρύναμε οτιδήποτε δεν μας εκφράζει και υποβάθμιζε την κουλτούρα και την αποστολή μας, 
 2. επιδιώξαμε & μειώσαμε στο 1/3 το δυναμικό των ασκούμενων μας,
 3. αυξήσαμε ακόμα περισσότερο τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας
 4. αυξήσαμε τον αριθμό των συνεργατών μας κατά 2, 
 5. επενδύσαμε το 80% των κρατικών δανείων – επιδοτήσεων που λάβαμε με στόχο να αναβαθμίσουμε τις εγκαταστάσεις μας και να εκπαιδεύσουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας, 
 6. ενισχύσαμε το κοινωνικό μας έργο,
 7. διατηρήσαμε υψηλά το ηθικό μας, 
 8. αλλάξαμε πορεία,

και θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο κουράγιο και δύναμη γιατί το 2022 θα είναι η χρονιά μας.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω το μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό του ELIXIR και περισσότερο στο πιο άμεσους συνεργάτες μου τη Μένη, τον Απόστολο, την Κική, την Μαριάνα, τη Νάντια, την Βάσια, την Μαρία,  τον  Χρήστο, τον Μάκη, τον Στέφανο και τον Βαλάντη που αυτά τα δύσκολα 2 χρόνια σχεδόν, έδειξαν και απέδειξαν ότι δεν ακολουθούν απλά αλλά είναι ένα μεγάλο κομμάτι του ELIXIR.

Μια μεγάλη παράκληση: 

 • να μη σταματάτε να ονειρεύεστε στο μέγιστο 
 • να κάνετε τα σωστά πράγματα και όχι τα πράγματα σωστά και 
 • να προσέχετε το σώμα σας γιατί είναι ό,τι πολυτιμότερο έχετε.

Με την ευχή το 2022 να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Σας ευχαριστούμε

Αλεξιάδης Αλέξανδρος

C.E.O ELIXIR HEALTH & FITNESS BOUTIQUE STUDIOS