ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ELIXIR GYM NETWORK, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΕΞΙΑΔΗ

Ευχόμαστε καταρχάς να είστε υγιείς, τόσο εσείς όσο και η οικογένειά σας.

Για όλους εμάς στην οικογένεια του ELIXIR GYM NETWORK, το 2020 ξεκίνησε δυναμικά, με αισιοδοξία και όραμα για τη νέα χρονιά και τα επόμενα βήματά μας.
Τους 2,5 τελευταίους μήνες ωστόσο, η πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι μαζί ζήσαμε, μας ανάγκασε να μείνουμε για ένα μεγάλο διάστημα μακριά από αυτό που αγαπάμε πιο πολύ, να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, να σας φροντίζουμε. Σταματήσαμε να σας γυμνάζουμε από κοντά, ωστόσο δεν σταματήσαμε να προετοιμαζόμαστε για εσάς, παραμένοντας ενεργοί οργανώνοντας το νέο πλαίσιο υπηρεσιών μας με κάθε λεπτομέρεια.
Στη δύσκολη συνθήκη που επέβαλε η πανδημία, πετύχαμε έναν ακόμα σημαντικό στόχο. Αναπτύξαμε την υπηρεσία XOnline, προσφέροντας περισσότερα από 20 διαφορετικά video άσκησης καθώς και 40 Live streaming προπονήσεις κάθε εβδομάδα. Και ήταν αυτή η μεγάλη, συγκινητική συμμετοχή όλων σας, που μας παρακίνησε να επεκτείνουμε ακόμα περισσότερο την προσπάθεια μας. Παράλληλα, είμαστε σε θέση να πούμε το κοινό, μικρό μας «ευχαριστώ» προσφέροντας 120 συνδρομές στο προσωπικό των νοσοκομείων, όπως το είχαμε υποσχεθεί.
Η διατήρηση των αξιών μας είναι ο βασικός μας στόχος, ειδικά σε περιόδους κρίσης.
Η πρώτη και πιο σημαντική για εμάς στο ELIXIR GYM NETWORK, είναι ότι οι άνθρωποι μας είναι η δύναμη μας. Και σε όλους αυτούς αξίζει το μεγαλύτερο ευχαριστώ.
Η χώρα μας αντιμετώπισε με επιτυχία την πρώτη φάση της υγειονομικής κρίσης. Και είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για αυτή την κοινή μας κατάκτηση.
Με σεβασμό στην επιτυχημένη μέχρι σήμερα εθνική προσπάθεια, εργαζόμαστε με προσήλωση για να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις της πανδημίας. Έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των ασκούμενων και των συνεργατών μας και σε στενή συνεργασία με τους ειδικούς, έχουμε ήδη αλλάξει τα πρωτόκολλα εισόδου και εξυπηρέτησης και έχουμε αναβαθμίσει τις διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης των γυμναστηρίων μας. Εντός των ημερών θα λάβετε ειδικό υλικό, για όλα τα προστατευτικά μέτρα και τις νέες διαδικασίες που θα εφαρμόσουμε, στα πλαίσια των νέων πρωτοκόλλων, για να γυμναζόμαστε με ασφάλεια, καθώς και του νέου τρόπου λειτουργίας μας.
Σήμερα Δευτέρα 01.06 αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για την ημερομηνία επανέναρξης των γυμναστηρίων.
Οι επιχειρήσεις μας μετά από αυτούς τους 2,5 μήνες έχουν πληγεί οικονομικά σε μεγάλο βαθμό, κυρίως λόγω της ιδιαιτερότητας της περιόδου. Είμαστε όμως έτοιμοι να αποκαταστήσουμε, με σταδιακά προσεκτικά βήματα, στις επόμενες εβδομάδες και στους επόμενους μήνες την λειτουργία αυτών και να επανέλθουμε στα προ κρίσης επίπεδα, όσο πιο σύντομα είναι εφικτό.
Και εφόσον στην νέα εποχή η παροχή υπηρεσίας της άσκησης αλλάζει, προσαρμόζουμε αντίστοιχα και τις υπηρεσίες μας και τον τρόπο χρήσης αυτών ανάλογα, ώστε να έχετε περισσότερη ευελιξία και ελευθερία. Δημιουργήσαμε για εσάς ένα νέο εκπληκτικό προϊόν το SWITCH ένα μοναδικό πρόγραμμα για ανθρώπους που έχουν στόχο την θωράκιση της υγείας τους, προσαρμοσμένο στα δικά τους δεδομένα, με την καινοτομία ότι η χρέωση εξαρτάται από την χρήση, είναι ανταποδοτικό, είναι τίμιο, δίνει δικαίωμα χρήσης όλων των υπηρεσιών χωρίς περιορισμούς χωρίς απώλεια χρημάτων χωρίς χαμένο διάστημα χωρίς προθεσμίες προσφορών και δικαίωμα χρήσης όλων των γυμναστηρίων του δικτύου, καθώς και υπηρεσίες από το σπίτι ή σε εξωτερικό χώρο.
Το SWITCH θα δώσει υπεραξία στα χρήματα, στον χρόνο και στην ενέργεια που θα ξοδέψει ο κάθε ασκούμενος για καλύτερη υγεία, για καλύτερη ζωή.
Κλείνοντας θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις και μαθαίνουμε στο κάθε μας βήμα πως να προχωράμε προσεκτικά στο επόμενο.
Αυτό άλλωστε κάνουμε για περισσότερα από 13 χρόνια στο ELIXIR GYM NETWORK, πάντα με οδηγό τις αξίες μας και έχοντας στο επίκεντρο μας εσάς, τους ασκούμενους μας.
Ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά ξανά.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη

Με αγάπη και σεβασμό
Αλεξιάδης Αλέξανδρος
Διευθύνων Σύμβουλος