Άσκηση υγεία

Σας προ(σ)καλούμε…

Η ζωή είναι θείο δώρο για αυτό και η αύξηση του προσδόκιμου χρόνου ζωής είναι αυτοσκοπός για όλους τους ανθρώπους. Η άσκηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη σωματική και ψυχική υγεία ενός ατόμου, και αποτελεί την καταλληλότερη «μη φαρμακευτική»  παρέμβαση για την πρόληψη χρόνιων παθήσεων.

Στα ELIXIR Health & Fitness Boutique Studios, όραμα μας είναι η ανάδειξη της σημασίας της άσκησης για την υγεία και κατ’ επέκταση η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων για καλύτερα, περισσότερα και πιο όμορφα χρόνια ζωής. 

Αποστολή μας είναι, με οδηγό την επιστήμη της άσκησης, η αξιολόγηση της σωματικής υγείας, καθώς και ο σχεδιασμός, η εφαρμογή και η καθοδήγηση εξειδικευμένων προγραμμάτων άσκησης. Η σωστή εφαρμογή των προπονητικών αρχών, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν όλους τους βιολογικούς και ψυχολογικούς παράγοντες που αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους, καθιστά τα προγράμματα μας αποτελεσματικά και κυρίως ασφαλή για τους ασκούμενους όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων που μας επισκέπτονται καθημερινά και εμπιστεύονται τους συνεργάτες μας τα 15 χρόνια δραστηριοποίησης μας στην βιομηχανία της άσκησης και της υγείας. 

Είναι πλέον κοινά αποδεκτό, ότι η προαγωγή των επιστημονικά επιβεβαιωμένων οφελών υγείας που παρέχει η σωματική άσκηση, με σκοπό την πρόληψη χρόνιων παθήσεων και τη συμβολή στη θεραπεία τους, θα οδηγήσει στη βελτίωση της δημόσιας υγείας και της συνολικής παραγωγικότητας των ανθρώπων, ενώ μεσο-μακροπρόθεσμα στη μείωση του κόστους της υγειονομικής περίθαλψης. 

Τα μέλη της επιστημονικής ομάδας των ELIXIR Health& Fitness Boutique Studios, νιώθουμε υπεύθυνοι ως προς την κοινωνία και για την υλοποίηση της αποστολή μας, πιστεύουμε βαθιά στην αποτελεσματική συνεργασία με τους επαγγελματίες υγείας (ιατρούς, φυσικοθεραπευτές), ως μέρος μιας διεπιστημονικής ομάδας ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών άσκησης και υγείας. 

Σας καλούμε, σας προσκαλούμε και σας προκαλούμε αν δεν το έχετε κάνει ακόμα, να αρχίσετε να ανησυχείτε για την σωματική σας υγεία αλλά και των αγαπημένων σας και να ξεκινήσετε άμεσα ένα οργανωμένο και συστηματικό πρόγραμμα άσκησης και υγείας. Σε κάθε περίπτωση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ορίσουμε μια συνάντηση με τον ειδικό σύμβουλο άσκησης και υγείας του δικτύου μας.

ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
B.Sc Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ
M.Sc Διοίκηση Αθλητισμού, Αναψυχής
& Αθλητικού Τουρισμού ΣΕΦΑΑ ΑΠΘ
M.Sc Άσκηση & Υγεία – Ιατρική ΑΠΘ

C.E.O. ELIXIR HEALTH & FITNESS BOUTIQUE STUDIOS